Half - life 2

In jos

Half - life 2

Mesaj  Luxover la data de Sam Iun 05, 2010 6:45 am

Nume : "Half life 2"


Video :


Detali
: "Acţiunea se petrece la 20 de ani de la incidentul Black Mesa, în care, în urma unei cascade de rezonanţă, au apărut extratereştri de diferite rase, care au ucis aproape toţi oamenii de ştiinţă şi securitatea din facilitatea de cercetare Black Mesa. Printre supravieţuitori se numără şi Dr. Gordon Freeman, care se luptă cu hoarde de extratereştri şi soldaţi guvernamentali trimişi să muşamalizeze incidentul, până la urmă ajungând pe planeta extratereştrilor, Xen, unde îl ucide pe liderul lor, Nihilanth.

Apoi, Gordon este capturat de către misteriosul G-Man. Acesta îi oferă lui Gordon o slujbă. Se pare că Gordon o acceptă, şi este pus de către G-Man într-o stare de hibernare într-un tub, unde nu îmbătrâneşte.

Half-Life 2 începe cu G-Man vorbindu-i lui Gordon, ca într-un vis. Apoi, el se trezeşte într-un tren, în drum spre „Oraşul 17”. Acolo, Gordon descoperă că Pământul a fost luat în stăpânire de către o forţă extraterestră mult superioară celor de pe Xen, „Imperiul Combine”. Prin oraş, Gordon vede oameni abuzaţi de către „Combine”, sau mai exact, Metropolice, poliţia oraşului est-european, 17. Aceştia sunt înarmaţi cu bastoane electrice, şi par umani, fiind doar securitatea oraşului, nu extratereştrii propriu-zişi.

Până la urmă, Gordon se întâlneşte cu Alyx Vance, care îl duce în laboratorul secret al Doctorui Kleiner, fost cercetător la Black Mesa. Acolo îl întâlneşte şi pe Barney. Doctorul a lucrat la un aparat de teleportare, care trebuie să-l trimită pe Gordon la Black Mesa East, marele laborator al lui Eli Vance, de asemeni fost cercetător la Black Mesa. Din păcate, aparatul se strică, iar Gordon este obligat să meargă până acolo pe jos.

Gordon încearcă să scape, cu Metropolice-ul pe urmele lui. În cele din urmă, reuşeşte să scape prin canalizarea oraşului. Acolo, el este întâlnit de alţi locuitori ai oraşului, care pun la cale o revoltă împotriva „Imperiului”. Aceştia îi oferă o barcă cu motor modificată. Cu aceasta pleacă spre Black Mesa East într-o parte nelocuită a oraşului, care are multe zone cu apă, pe care Gordon trece. Acolo, el întâlneşte baze ale unor rebeli, dar şi ale „Combine”, printre care şi un baraj, pe care Gordon îl opreşte, după uciderea mutltor politişti, care controlau acel baraj.

După aceea, găseşte Black Mesa East şi îl întâlneşte pe Eli Vance. Fiica sa, Alyx, îi prezintă lui Gordon Gravity Gun-ul, care poate ţine obiecte în aer, precum şi să le arunce în orice direcţie. De asemeni, îl întâlneşte pe Dog, câinele robotic gigant al lui Alyx. Gordon este forţat să plece spre Nova Prospekt, o bază foarte importantă a „Imperiului Combine”, în urma unui atac al acestora la Black Mesa East. Pe drum, el trebuie să treacă prin oraşul părăsit, Ravenholm, care a rămas plin de zombie, în urma unor atacuri cu rachete pline de headcrab-i asupra locuitorilor. Singurul supravieţuitor este părintele Grigori, preotul oraşului, care a pus multe capcane prin oraş. În cele din urmă, Grigori îl escortează pe Gordon afară din oraş, printr-un cimitir.

Gordon ajunge într-o mină, de asemeni plină de zombie. Până la urmă, iese din ea şi descoperă o altă bază a rebelilor, situată într-o gară, care a fost atacată de „Combine”. Gordon reuşeşte să-i ucidă pe soldaţi, şi este trimis pe coasta Oraşului 17, a cărei apă a fost în majoritate secată de către „Combine”, în scopul de a distruge resursele Pământului.

Gordon provoacă şi mai multe daune „Imperiului”, distrugându-le numeroase baze, aeronave şi unităţi de sol, având o maşină de nisip, modificată, cu un Gauss Gun pus pe aceasta. Îl întâlneşte pe Odessa Cubbage, un foarte important lider al rebelilor, la baza acestuia de pe coastă. Acesta îi da lui Gordon un lansator de rachete, care îi este foarte util împotriva „Combine”. După un timp, Gordon întâlneşte un Antlion Guard, o versiune mai mare şi mai puternică a gângăniilor de nisip, Antlion, care au fost pe urmele lui Gordon pe toată coasta. În urma distrugerii acelui Antlion Guard, reuşeşte să-i ia pheropod-urile, niste organe obtinute din corpul antlion guard-ului care sunt foarte utile în a păcăli antlionii că Gordon este liderul lor.

Gordon ajunge la Nova Prospekt, cu mult ajutor de la Antlioni. Înăuntru, Gordon vede că Nova Prospekt a fost atacat de antlioni înainte ca el să ajungă acolo, aceştia ucigând o mare parte din soldaţii „Imperiului” de acolo. De asemeni, el observă că acolo mulţi cetăţeni ai Oraşului 17 sunt transformaţi fie în soldaţi ai „Imperiului Combine”, fie în Stalker-i, lucrători. În aceste procese, mintea lor este înlocuită cu obiectivul de a distruge umanitatea.

Gordon, în urma masacrării soldaţilor de la Nova Prospekt, o întâlneşte pe Alyx Vance, care îl conduce la tatăl ei, care a fost capturat de către „Combine”. Ei descopera ca Dr. Judith Mossman de la Black Mesa East i-a trădat, şi l-a înmânat pe Dr. Vance „Imperiului”, în scopul de a obţine date importante de la acesta. Mossman reuşeşte să se teleporteze împreuna cu Vance la Citadelă, cea mai importantă bază de prelucrare a tehnologiei si tot odata cartierul general de pe planeta Pamant al „Imperiului COmbine”, unde de asemeni locuieşte Dr. Breen, cel care a făcut o înţelegere cu aceştia să nu distrugă omenirea, în schimbul punerii ca sclavi a acestora. Alyx şi Gordon sunt nevoiţi să se teleporteze în laboratorul lui Dr. Kleiner.

O dată ajunşi acolo, îşi dau seama că au folosit un aparat de teleportare „încet”, care le-a cauzat să ajungă acolo o săptămână mai târziu. Kleiner le spune că a început „The Uprising”, marea revoltă a cetăţenilor Oraşului 17. De acum, scopul lui Gordon este să ajungă în Citadelă pentru a-l asasina pe Dr. Breen şi pentru a distruge întreaga Citadelă. Gordon merge prin oraş, care a suferit multe schimbări, acesta devenind un adevărat câmp de luptă, unde forţe terestre şi Strideri au fost puşi să extermine toţi rebelii. Gordon luptă împreună cu Barney şi cu rebelii, cauzând distrugeri infernale „Imperiului Combine”, exterminând o mare parte din Strideri şi din soldaţii acestuia.

O dată ajuns în Citadelă, sub pământ, Gordon trebuie să-şi croiască drum printre sutele de unităţi ale „Imperiului”, până la Dr. Breen şi la reactorul Citadelei, pe care trebuie să-l distrugă. Gordon reuşeşte să găsească o capsulă de prizonieri care îl trimite până la ultimul etaj al Citadelei, chiar la Dr. Breen, fiind ulterior capturat de acesta.

Acolo, se pare că Dr. Mossman de fapt s-a infiltrat în Citadelă, drept un susţinător al „Combine”. Aceasta îi eliberează pe Gordon, Alyx şi Eli, iar Dr. Breen scapă. Ulterior, Gordon îşi dă seama că Dr. Breen vrea să scape printr-un glob, care îl protejează de orice atac, şi care este menit să-l transporte pe altă planetă. Cu soldaţii „Combine” pe urmele sale, Gordon reuşeşte să distrugă reactorul Citadelei, împreună cu globul Doctorului Breen, care, se pare că scapă în gol, probabil murind.

Dintr-o dată, timpul se opreşte, şi apare din nou G-Man, care îl ia iar pe Gordon, şi, se pare, ca il salveaza de la explozie si astfel incepe half life 2 episodul 1"

Luxover

Mesaje : 106
Data de înscriere : 05/06/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum