call of duty 4 :Modern Warfare

In jos

call of duty 4 :Modern Warfare

Mesaj  Luxover la data de Sam Iun 05, 2010 9:19 am

Nume : "call of duty 4 :Modern Warfare"


Video
:Detali : "Call of Duty 4: Modern Warfare este un joc video gen first-person shooter dezvoltat de către compania Infinity Ward şi publicat de către compania Activision pentru platforme precum PlayStation 3, Windows şi Xbox 360. În a treia parte a lui 2008 se presupune că s-ar lansa o variantă a jocului şi pentru sistemul Mac OS X. Call of Dutz 4: Modern Warfare este al patrulea joc din seria Call of Duty(ne-luând în calcul şi expansiunile). Este prima dată când acţiunile din joc se petrec în afara celui de al-Doilea război mondial ci în prezent. Jocul a primit avizul de Mature de către ESRB în America de Nord, fiind de asemenea şi primul joc din serie care a primit acest aviz. Detalii despre lansare au apărut pe data de 25 aprilie 2007, însă jocul s-a lansat pe plan mondial pe data de 9 noiembrie 2007. Pe lângă lansarea în magazine, Call of Duty 4 este disponibil şi pe serviciul online Steam de pe data de 6 noiembrie 2007 pentru pre-comandă. Lansarea pe acest serviciu a fost la o dată diferită faţă de cea din magazine şi anume 12 noiembrie 2007. Jocul s-a aflat în perioada de dezvoltare şi foloseşte un motor grafic particular ce are drept caracteristici lumini realistice, efecte de luminiozitate HDR, umbre în mişcare, şi depth of field.

Povestea începe undeva în viitorul apropiat unde are loc un război civil ce implică ţările Statele Unite, Regatul Unit, şi Rusia contra ultranaţionaliştii ruşi şi a rebelilor dintr-un mic stat din Orientul Mijlociu. Jocul se vede din perspectiva United States Marine Corps şi British SAS, fiecare în locaţii diferite, precum Azderbaijan, Rusia, şi Pripiat, Ucraina. Varianta multiplayer a jocului include o serie largă de moduri oentru joc şi conţine un sistem care pe măsură ce se progresează, jucătorul poate debloca arme, ataşamente pentru arme, şi haine de camuflaj.

Call of Duty 4: Modern Warfare a câştigat numeroase premii de la site-urile de jocuri precum „Cel Mai Bun Joc XBox 360” dat de către IGN. Este considerat cel mai bine vândut joc al anului 2007, ajungând la peste 7 milioane de exemplare vândute la data de ianuarie 2008

Luxover

Mesaje : 106
Data de înscriere : 05/06/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum