Următoarea generaţie Windows Server

In jos

Următoarea generaţie Windows Server

Mesaj  Admin la data de Lun Iun 21, 2010 7:07 am

Următoarea generaţie Windows Server

Deşi cei de la Microsoft nu vor să spună când vor lansa noul OS pentru server, anunţă faptul că nu va fi o lansare “minoră” cum a fost la alte versiuni.

Bob Muglia, anunţă că cei de la Microsoft se ţin de un program stabilit cu ani în urmă, lansând cam la fiecare 2 ani, un produs cu impact major.

Deşi Windows Server 2008, a fost completat anul trecut, ultima lansare de la Microsoft, este Windows 7, varianta server. Acesta fiind neîncheiat ca proiect, spre deosebire de alte proiecte de la Microsoft.

Cei de la Microsoft, nu au de gând să vorbească despre lansările pe care aceştia le vor face, dar sunt convinşi că următoare versiune de server, va fi una cu un impact major.

Bob Muglia a decis să nu vorbească prea mult despre următoarea versiune de Windows Server, dar a menţionat că se vor găsi multe din învăţăturile lor din Windows Azure, care vor fi regăsite în noul OS , dar tot odată, multe din facilităţile din Azure şi Azure SQL vor fi regăsite în noua variantă. Aceasta urmând să fie lansată curând cate BETA pe site-ul Microsoft.

Acesta a ţinut să menţioneze faptul că “La fel cum am lucrat cu Windows Server 2008 R2 şi Windows 7, adică ne-am ţinut de program, şi am ţinut legătura cu partenerii noştri şi clenţii Microsoft.”

avatar
Admin
Admin

Mesaje : 89
Data de înscriere : 05/06/2010

Vezi profilul utilizatorului http://about.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum